Chaty a chalupy > Blog

Nejlépe hodnocené - GLAMPING na portálu CS-CHALUPY.cz

Blog 27. dubna 2023 - Petr Fix, manažer portálu CS-CHALUPY

Nejlépe hodnocené - GLAMPING na portálu CS-CHALUPY.cz

Nejlépe hodnocené - GLAMPING na portálu CS-CHALUPY.cz

Dovolená co frčí - nejlépe hodnocené zážitkové ubytování Glamping naleznete na portálu www.CS-CHALUPY.czNeplaťte žádné provize - Ušetřete! Zákazníci na www.CS-CHALUPY.cz poptávají ubytování napřímo u majitelů objektů. Pronájem Vámi vybraného objektu tak máte bez prostředníka, tedy bez provize.

Glamping je fenomén posledních sezón - Češi mají rádi pohodlí, ale přesto rádi tráví svou dovolenou v přírodě. GLAMPING, to je zážitkové ubytování na vodě nebo na stromě, v mobilních domech, karavanech, v jurtě, v igloo nebo na posedu v lese apod. Glamping je moderní způsob rekreačního ubytování, který má za cíl skloubit surovou přírodu a dobrodružství spojené s trochou toho zázemí a pohodlí. Na druhou stranu tu mockrát nečekejte wifi připojení k internetu a leckdy ani dostupnou elektřinu. Za to se můžete těšit na maximální propojení s přírodou. Vyberte si z nejširší nabídky GLAMPING ubytování na portálu www.CS-CHALUPY.cz

Provozujeme KATALOG výběrových chat a chalup k pronájmu. Představujeme prověřené chaty, chalupy a zážitkové ubytování Glamping na portálu www.CS-CHALUPY.czTak co vyzkoušíte i Vy něco nového?

zpět

Přidat NOVÝ OBJEKT + Služby a CENÍK Jsme na Facebooku

Máme něco zlepšit?

Napište správci portálu...